Cautare

5796 de rezultate pentru "estiri ro sambata 10 10 2009" (4.16 secunde)
estiri.ro/einformatii.ro), de cand dr. ... - Ce nota de la 1 la 10 ati acorda sistemului medical din Romania? ... Medicii, ca si intentii, cred ca toti sunt de nota 9-10. ... medichub.ro)
Primele evaluari", pe care il puteti citi in continuare (intertitlurile apartin redactiei estiri.ro). 'Intelepciunea unei idei nu este legata numai de numarul vocilor care o sustin, ci si de aplicabilitatea ei.
Nota Redactiei estiri.ro si einformatii.ro: Cheia acestei probleme nu este la parlamentarii de Calarasai, sau nu in primul rand la acestia, ci la Primaria Calarasi si la Consiliul Judetean Calarasi.
estiri si einformatii.ro: Am avut privilegiul de a lucra cu Cornel Nistorescu la Evenimentul Zilei, dupa 1990, unde am colaborat o scurta perioada, pe vremea cand acesta era redacor sef.
Merg aleatoriu la diverse scoli din Bucuresti, nu numai la cele de elita, si incercam sa introducem patru ore de sport pe saptamana", a spus Gabriela Szabo in exclusivitate pentru www.estiri.ro.
Editia.ro informeaza: ... ------------------------ Nota redactiei estiri.ro: Dunarea Calarasi a mai trecut printr-o astfel de situatie in 2016. Ionel Ganea, antrenorul care promovat echipa din Liga 3 in Liga 2 si a lasat-o pe primul loc in Seria 1, a dezvaluit realitatea:
NOTA REDACTIEI ESTIRI Daca arbitrul ar fi fost corect si ar fi acordat penaltiul care se impunea, conform regulamentului, Dunarea Calarasi ar fi putut castiga meciul cu FCSB si astfel ar fi acumulat 3 punte, vitale pentru evitarea retrogradarii.
Slavia Praga - CFR Cluj (1-0 in tur) e liveTEXT pe GSP.ro si in direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 si Look Sport Campioana Romaniei este din nou in fata unui moment important pentru club, dar si pentru fotbalul romanesc.
clarificarea continutului explicit din punct de vedere sexual, interzicerea colectarii de date fara acordul utilizatorilor, interzicerea promotiilor prin intermediul SMS-urilor si al e-mail-urilor Hit.ro: ... Estiri.ro, Hit.ro, Cnet
Mi s-a aratat dinainte, in vis, ca voi avea un copil", ne-a spus Dana Marijuana, in exclusivitate pentru www.estiri.ro.
In exclusivitate pentru www.estiri.ro, Printul Paul de Romania ne-a acordat un interviu Printul Paul al Romaniei dezvaluie adevarata istorie a regalitatii Romanesti in cadrul cartii de istorie intitulate "Un omagiu Regal pentru Romania adus de stranepotul M.S.
Expozitia de cristale si bijuterii poate fi vizitata in perioada 26 - 28 aprilie 2013, interval orar 10.00 - 18.00.
In exclusivitate pentru www.estiri.ro, Radu Gheorghe ne-a acordat un interviu. - Ce vor invata spectatorii din aceasta comedie muzicala?
Nascut intr-o familie cu 7 generatii de muzicieni, Damian Draghici a inceput sa invete sa cante la nai la varsta de 10 ani, dupa ce cantase la diferite instrumente de la varsta de 3 ani.
In acest cadru family friendly, prezentatorul Dragos Stefanescu i-a provocat pe cei invitati sa participe la concursul "Detectorul de arome", in urma caruia jurnalista Mireille Popa(eStiri.ro) a plecat acasa cu un voucher constand in cafea pentru o luna de zile la Coffeol, pentru ea si partenerul sau.
Nimeni altul decat valorosul blogger care semneaza Moshemordechai, ale carui articole le-ati putut citi si pe site-urile www.estiri.ro si www.einformatii.ro Daniel Octavian Bejan a postat pe blog urmatorul text:
AFI Palace Cotroceni, parter, tel +40 0720 660 663 office@adinabuzatu.ro In exclusivitate pentru www.estiri.ro, Adina Buzatu ne-a raspuns la cateva intrebari.
Editorialele, dar mai ales articolele publicate pe cristoiublog.ro dau masura unui om care respira prin scris.
Editorialele lui Lucian Avramescu, publicate pe site-ul AM Press, uneori reluate de Jurnalul National, estiri.ro si einformatii.ro sunt o incantare.
Cristin Tocan a raspuns in exclusivitate pentru www.estiri.ro la cateva intrebari legate de pasiunea sa pentru film. - Ce filme preferi?
google-analytics.com